وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تقدیر کرد

دکتر هاشمی از سرپرست دانشگاه به عنوان فرمانده خط مقدم حرکت جهادی طرح تحول نظام سلامت در استان تقدیر کرد.

دکتر سید حسن هاشمی از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه به دلیل نقش فرماندهی در حرکت جهادی طرح تحول سلامت تقدیر کرد.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در این تقدیرنامه ، تلاش خستگی ناپذیر پرسنل فداکار و خدوم را در اجرای طرح تحول نظام سلامت را که منجر به نتایج درخشانی گردیده و نیز باعث برگزیده شدن این وزارتخانه را به عنوان دستگاه برتر اجرایی کشور و لبخند رضایت مردم در گوشه و کنار را ستوده است .

دکتر هاشمی این افتخار بزرگ را که حاصل برنامه ریزی و فعالیت شبانه روزی مجموعه مدیران و همکاران است تبریک گفته و از سرپرست دانشگاه به عنوان فرمانده خط مقدم این حرکت جهادی در استان یاد کرده است.

وی بسیج کامل نیروهای متخصص و تلاشی بیش از پیش و گام های بلند تری برای ارائه خدماتی در شان مردم عزیز را از انتظارات خود از دانشگاه های علوم پزشکی برشمرده است.