طرح ضیافت اندیشه برگزار گردید

70نفر از دانشجویان در این دوره که با محوریت مباحث سیاسی، سبک زندگی و سیاست داخلی و خارجی برگزار شد شرکت داشتند.
این طرح از 31 مرداد لغایت 9 شهریور با حضور قریب به 70 نفر از دانشجویان با محوریت مباحث بصیرت سیاسی،سبک زندگی اسلامی،سیاست خارجی و داخلی و ... در 2 بخش آموزشی و فرهنگی برگزار شد.
بخش آموزشی در بازه زمانی 4 روزه با حضور مدرسان طرح ، آقای دکتر طیب صحرایی ،آقای محمد رشیدی ، آقای دکتر سید مجتبی عزیزی، حجت الاسلام مختاری و حجت الاسلام کاظمی اصل برگزار گردید.

بخش فرهنگی طرح ضیافت با اعزام دانشجویان به شهر مقدس مشهد صورت پذیرفت.از جمله فوق برنامه های لحاظ شده می توان به مراسم ویژه شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) ، مسابقات فرهنگی،جنگ شادی، بازدید از فرهنگسرای پایداری ، بازدید از فرهنگسرای زیارت ،استفاده از مجموعه سرزمین موج های آبی و ... اشاره نمود.

طرح ضیافت