کتاب مبانی رویان شناسی عمومی پزشکی به عنوان رفرنس آزمون جامع علوم پایه معرفی شد

کتاب  مبانی رویان شناسی عمومی پزشکی به عنوان رفرنس آزمون جامع علوم پایه معرفی شد
دکتر خزاعی از اساتید باسابقه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است.

کتاب  مبانی رویان شناسی عمومی پزشکی به عنوان رفرنس آزمون جامع علوم پایه معرفی شد

دبیرخانه شورای آموزش پزشکی کتاب  مبانی رویان شناسی عمومی پزشکی را که توسط دکتر مظفر خزاعی به نگارش درآمده است به عنوان رفرنس آزمون جامع علوم پایه در رشته دندانپزشکی  معرفی کرد.چاپ اول این کتاب در خردادماه 1392 توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به بازار آمده است و هم اکنون چاپ دوم ؟آن هم در دسترس دانشجویان علوم پزشکی می باشد.

دکتر مظفر خزاعی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است که ضمن کسب عنوان استادی موفق به کسب توفیقات ارزشمندی شده است که از آن جمله می توان به سر دبیری مجله آموزش پزشکی Educational Research in Medical Sciences و کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه   در سالهای 1383،1384،1386،1387،1389،1390،1391،1392 و پژوهشگر برتر استان در سال های 1390،1391،1392 شده است.

۱۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۵:۱۱