غار با عظمت طاق نمای هادی خان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه فتح گردید.

دوشنبه ها برنامه تمرین سنگ نوردی در ساعت 16:00 مکان پارک کوهستان ،سرطاق برقرار می باشد.

بالاخره پس از تمرین های مداوم سنگ نوردی ،گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی اولین برنامه سنگ نوردی خود را تحت عنوان بازدید از غار مرتفع واقع در دیواره ضلع شمالی قله فرخ شاد اعلام کرد با عنایت به شرایط و موقعیت غار ،تنها افرادی که به فن سنگ نوردی آشنایی داشته باشند می توانند در این چنین برنامه هایی شرکت کنند.غار فوق به شکل حفره طاق مانند و بزرگ می باشد که در دیواره شمالی قله فرخ شاد با ارتفاع 35 متر قرار گرفته و مسیر های مختلفی برای دسترسی به دره مخوف قسمت تحتانی غار وجود دارد و بدون تجهیزات سنگ نوردی نمی توان از غار فوق بازدید نمود.

برنامه در 06:30تاریخ 28/06/1393 از پارک کوهستان شروع شد و مسیر عبور با کوله بار سنگین از مزار شهدای گمنام به سمت ضلع شمالی دوشاخ انتخاب شد

6

پس از رسیدن به خط الرأس از راه پایکوب شیب تند را به طرف تنگ کنشت ادامه یافت باعبور از دره ها در نهایت به دره قسمت تحتانی غار هادی خان رسیدیم.

.1

5

صعود از صخره انجام شد

10

8

2

3

به داخله غار رسیدیم

2

3

محوطه داخل غار آنچنان وسعت دارد که داخله آن درخت کاری شده بودمی توان به راحتی در آن شب مانی نمود

4

9

نهار در غار صرف شد و بوسیله طناب از غار پایین آمدیم از راه پایکوب به سمت دو شاخ برگشتیم

1

7

برنامه با توکل به خدا بدون مشکلی خاتمه یافت.