تهیه اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بیماران بستری از آغاز شروع طرح تحول نظام سلامت

تهیه اقلام دارویی  و تجهیزات پزشکی بیماران بستری از آغاز شروع طرح تحول نظام سلامت
کلیه داروها و تجهیزات پزشکی بیماران بستری مراکز آموزشی درمانی استان تامین شده است

دکتر قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص تهیه داروهاو تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران بستری در مراکز آموزشی درمانی استان گفت : با آغاز طرح تحول نظام سلامت و طبق دستورالعمل این طرح  هیچ بیماری نباید برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی از مرکز آموزشی درمانی که در آن بستری شده بیرون برود.وی با اشاره به این موضوع افزود : در همین راستا ما بر آن شدیم تا شرکت های پخش دارویی را ملزم کنیم در تقسیم بندی دارو ها بیمارستان های دولتی استان را در اولویت کاری خود قرار دهند.

دکتر محمدی داروخانه دانشکده داروسازی را داروخانه معین بیمارستان ها معرفی کرد و گفت : در جهت رفاه حال بیماران در دانشکده داروسازی داروخانه معین بیمارستانی را راه اندازی کردیم تا چنان چه در بیمارستان ها دارویی کمبود داشت یا موجود نبود پرسنل داروخانه بیمارستان بتوانند به این واحد مراجعه و داروی مورد نظر بیمار بستری در بیمارستان را تهیه نمایند. و ی همچنین افزود : این اقدام  باعث شد هیچ بیماری از بیمارستان جهت تهیه داروی مورد نظر به خارج از بیمارستان مراجعه نکند.معاون غذا و داروی دانشگاه عنوان کرد : تا کنون هیچ مورد شکایتی مبنی بر کمبود دارویی بیماران بستری در بیمارستان های استان  به این معاونت مشاهده نشده است.