پیام سرپرست دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

عزت و امنیت کشورمان مرهون جانفشانی های دفاع مقدس است.

دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس پیامی منتشر کرد که در آن آمده است:

هفته دفاع مقدس یادواره رادمردان دلیری است که iهجوم ناجوانردانه و طمع خام دشمن بعثی برای تصرف سرزمین مقدس و اسلامی ایران را تاب نیاوردند و با لبیک به امام راحل(ره) در راه روشن دفاع جانانه از دین و خاک شان سر باختند و جان دادند.

شکی نیست که امنیت امروز و اقتدار و سرافرازی میهن عزیزمان مرهون جانفشانی های مردان و زنانی است که در هشت سال دفاع مقدس در مقابل دشمنان سراپا مسلح و مجهز ایستادگی و پایمردی کردند تا ذره ای از خاک پاک ایران زمین پایمال بیگانگان نگردد.

سنگینی نگهداشت امانت امنیت و ارتقای اقتدار علمی- فرهنگی ایران امروز بر دوش آحاد ملت ایران محسوس است و شایسته است برای این امانت و گوهر گران بها  از جان مایه بگذاریم و خود را وقف آیین و کشورمان نماییم تا همواره زیر پرچم سه رنگ مقدس کشورمان و تحت  فرمان مقام معظم رهبری شاهد شکوفایی و پیشرفت ایران باشیم.

اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس به جامعه دانشگاهی و نیز مردم استان کرمانشاه که تمام قد در این دفاع دلاورانه حاضر شدند ؛ به روح شهیدان عزیز درود می فرستم و به پیشگاه آزادگان و خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ادای احترام می نمایم .

دکتر حسن کریم

سرپرست دانشگاه