دکتر کریم : گروه های آموزشی در چارچوب اختیارات خود عمل کنند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: گروه های آموزشی در راه تحول آموزشی دانشگاه به طور جدی باید وارد فعالیت شوند.

دکتر حسین کریم گفت: با همه احترامی که برای گروه های آموزشی قائل هستم ، اما معتقدم گروه آموزشی چارچوب قانونی خود را دارد ، مدیر و اعضاء وظایف مشخصی دارند و یاید در محدوده وظایف خود عمل نمایند.

دکتر کریم: با اشاره به اینکه وی اختیارات قانونی خود را به دیگری واگذار نمی کنند گفت: اگر اختیارات گروه های آموزشی را به طور غیر قانونی افزایش دهیم به مشکل جدی برخواهیم خورد.

وی که در جمع اعضا هیات علمی سخن می گفت ، تداخل در اختیارات را منشاء بروز مشکل عنوان کرد و گفت: برای ارتقای آموزشی دانشگاه که یکی از برنامه های اساسی ما است نیاز داریم تا همه در محدوده وظایف قانونی خود تلاش کنند.

دکتر کریم در پایان از مدیران گروه ها خواست تا در برنامه های پیش روی دانشگاه در جهت اصلاح و ارتقای ساختار آموزشی همکاری و جدیت داشته باشند