آغاز سال تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی با حضور استاندار

مهندس رضایی بابادی: امنیت و بهداشت مهمترین نیازهای جامعه هستند.
 استاندار کرمانشاه امروز در آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی که به صورت نمادین در یکی از کلاس های تحصیلات تکمیلی دانشکده بهداشت برگزار شد، ضمن تبریک آغاز سال جدید تحصیلی، بهداشت را در کنار امنیت از مهم ترین نیازهای هر انسانی برشمرد.

ابراهیم رضایی بابادی  ادامه داد: سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و با همت همه دست اندرکاران و دانشجویانی که فردای حوزه سلامت استان را می سازند، محقق می شود و امیدوارم که با اهتمام و تلاش شما دانشجویان شاهد روزی باشیم که دارای شرایطی ایده آل در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه باشیم.

رضایی بابادی اظهار کرد که بنده بعنوان خدمتگزار مردم استان کرمانشاه هرچه در توانم باشد برای حوزه بهداشت و درمان و رفع موانع ومشکلات این حوزه بکار خواهم گرفت و در این راه از دانشگاه ها و مراکز علمی حمایت خواهم کرد.