پذیرفته شدگان آزمون استخدامی دانشگاه به نیروی انسانی دانشگاه مراجعه کنند

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه : پذیرفته شدگان سهمیه شهرستان کرمانشاه باید طبق برنامه زمان بندی شده از هشتم تا شانزدهم مهرماه به نیروی انسانی مراجعه کنند.

مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی ششم تیرماه  که برای خدمت در شهرستان کرمانشاه پذیرفته شده اند خواست که طبق برنامه ریزی انجام شده در تاریخ های مقرر جهت انجام امور مربوط به استخدام خود به نیروی انسانی دانشگاه مراجعه کنند.

وی گفت : نیرو های پرستار باید در تاریخ هشتم، نهم و دوازدهم مهرماه -  نیروهای کاردان و کارشناس اتاق عمل چهاردهم و پانزدهم مهرماه ، نیروهای کاردان و کارشناس هوشبری شانزدهم مهرماه به نیروی انسانی مراجعه نمایند.

غلامحسین پور افزود: از نیروهای پذیرفته شده برای شهرستان ها نیز متعاقبا برای ادامه مراحل استخدامی نیز دعوت بعمل خواهد آمد.