خیر کرمانشاهی منزل مسکونی خود را وقف سلامت کرد

حاج علی اصغر نیک بیان منزل مسکونی خود را جهت احداث مرکز بهداشتی ، درمانی به نام حضرت زینب (س) به دانشگاه علوم پزشکی اهداء نمود.

حاج علی اصغرنیک بیان به همراه همسرش  منزل مسکونی خود را جهت احداث مرکز بهداشتی ، درمانی به نام حضرت زینب (س) به دانشگاه علوم پزشکی اهداء نمود.

حاج علی اصغر که متولد سال 1309 بوده و دارای 4 فرزند بوده و به شغل نانوایی اشتغال داشته پس از مشورت با اعضای خانواده و فرزندان تصمیم گرفته است تا منزلی را که در آن ساکن است به این کار خیر اختصاص دهد. این خیر کرمانشاهی با اظهار اینکه برای اهدای خانه خود گزینه ها و سازمان های مختلفی را بررسی کرده سرانجام با همراهی مجمع خیرین سلامت به این نتیجه رسیده است تا آن را برای مرکز بهداشتی و درمانی در نظر بگیرد.

وی لطف خدا را باعث این تصمیم دانسته و از خوشحالی خود و همسر و فرزندانش برای این اقدام خبر داد.

گفتنی است منزل مسکونی این خانواده نیک اندیش با متراژ 317 متر مربع در بلوار حافظیه کرمانشاه واقع شده است.