این نشریه در اردیبهشت ماه سال 92 موفق به اخذ رتبه علمی پژوهشی از وزارتخانه شده است.

رتبه علمی پژوهشی مجله تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی در کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور تمدید شد . این نشریه در اردیبهشت ماه سال 92موفق به اخذ رتبه علمی پژوهشی از وزارتخانه شده است.

فصلنامه علمی پژوهشی دانشکده پیراپزشکی از بهار سال 1389 با همت اعضای هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی منتشـر شد که از ابتـدای سـال 1391 با عنـوان مجله تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی به فعالیت خود ادامه می دهد . این مجله از تاریخ 21/2/1392 موفق به اخذ امتیاز علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور گردید .

از سال 1391تاکنون 10 شماره با عنوان جدید انتشار یافته است.

این مجله در سایت های علمی معتبر بین المللی مانند ISCو Index Copernicus نمایه شده است .

برای دیدن سایت این مجله اینجا کلیک کنید.