سرپرست دانشگاه: با انحصار طلبی برخورد خواهیم کرد

دکتر حسین کریم: انحصارگران نیروهای جوان و شایسته را می رانند و عملا سد راه توسعه استان شده اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه گفت : با هر گونه انحصار طلبی در هر جایی برخورد خواهیم کرد.

دکتر حسین کریم گفت: در پاره ای از بخش ها تعدادی از افراد طی سالیان گذشته توانسته اند در محیط کار یا حوزه تخصصی شان مصالح و منافع خود را تعریف کرده ، اجازه ورود دیگر افراد را به این حوزه ها ندهند.

دکتر کریم گفت: ما در دانشگاه با این انحصارها به شدت مخالفیم و با تمام توان با آن برخورد می کنیم.

سرپرست دانشگاه با تشریح آسیب  این انحصارها به مصالح دانشگاه و مردم و پیامدهای آن گفت: انحصارگران در این حوزه ها نیروهای جوان و شایسته را رانده باعث خروج آنها از استان شده اند و مردم استان بویژه بیماران نیازمند را از خدمات تخصصی و کارشناسی آنان بی بهره ساخته اند و عملا سد راه توسعه استان در بحث های علمی، پژوهشی، درمان و بهداشت  شده اند .

دکتر کریم با اشاره به اینکه برخورد با انحصارگرایی در دانشگاه اقدامی در راستای حفظ حقوق مردم و ارتقای خدمات سلامت محور است گفت اجازه نمی دهیم مصالح مردم فدای منافع عده ای از افراد شود.

وی که در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه سخن می گفت با نظر خواهی از اعضا و تایید جمعی حضار از آنان خواست دانشگاه را  در این مسیر دشوار همراهی نمایند.