نشست اعضای هئیت مدیره سازمان نظام پرستاری کرمانشاه و ریاست دانشگاه با یکی از وکلای مردم در مجلس شورای اسلامی

نشست اعضای هئیت مدیره سازمان  نظام پرستاری کرمانشاه و ریاست دانشگاه با یکی از وکلای مردم در مجلس شورای اسلامی
رییس هیات مدیره سازمان نظام پرستاری کرمانشاه خواستار حمایت مسئولین از مطالبات جامعه پرستاری شد.

اعضای هئیت مدیره سازمان نظام پرستاری کرمانشاه در محل سازمان نظام پرستاری با ریاست دانشگاه و  آقای رزم نماینده مجلس شورای اسلامی شهر کرمانشاه به تبادل نظر پرداختند.

در این جلسه آقای ویسی رایگانی رئیس هئیت مدیره  به ارائه گزارش برنامه ها وعملکرد  سازمان  نظام پرستاری کرمانشاه  پرداخت وبابیان چالش  ها ی پیش روی  پرستاران از جمله نحوه اجرائ طرح تحول سلامت وقانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری  خواستار حمایت مسئولین از مطا لبات  جامعه پرستاری  شد.

ریاست دانشگاه  نیز ضمن قدردانی از زحمات  جامعه پرستاری  آمادگی خود را جهت حمایت از مطا لبات  پرستاران استان از جمله پیگیری  تشکیل معاونت پرستاری در دانشگاه  و تلاش در جهت  اصلاح نظام پرداخت کارانه ها را اعلام کرد.

آقای رزم نماینده  مجلس ضمن بیان حساسیت و اهمیت شغل پرستاری  آمادگی خود را جهت حمایت و پیگیر ی مطا لبات پرستاران از جمله اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری از طریق کمیسیون  بهداشت ودرمان مجلس اعلام کرد.