مسئولین امور مالی واحدهای مختلف دانشگاه به بررسی نحوه اجرای کتاب ارزش های نسبی پرداختند.

سرپرست اداره اقتصاد درمان: اجرای تعرفه های جدید از اول مهرماه اجباری می باشد.

کارگاه آموزشی معرفی کتاب جدید ارزش های نسبی خدمات سال 1393 و بررسی دستورالعمل نحوی رسیدگی به اسناد پزشکی برنامه تحول نظام سلامت برگزار شد.

در این کارگاه مدیران ، مسئولین امور مالی، مسئولین درآمد و کارشناسان رسیدگی به اسناد پزشکی مراکز تحت پوشش دانشگاه و مدیران ارشد بیمه سلامت استان حضور داشتند.

معاون درمان دذانشگاه در این کارگاه اجرای کتاب ارزش های نسبی را موجب برقراری عدالت بین گروه های پزشکی دانست و بر اجرای کامل کتاب مذکور در مراکز تحت پوشش دانشگاه تاکید کرد.

سرپرست اداره اقتصاد درمان نیز در این کارگاه ضمن تشریح کامل مطالب کتاب ، اجرای کامل تعرفه های جدید را از اول مهرماه الزامی دانست.

این کارگاه با سخنان سرپرست اداره IT دانشگاه در خصوص بررسی دستورالعمل مشکلات سیستم های  HIS ، کارشناس مسئول اجرای طرح تحول سلامت و دکتر الهامی رییس اداره رسیدگی به اسناد سازمان بیمه سلامت استان ادامه یافت.