اعلام آمادگی مدیران گروه های آموزشی برای اجرای فاز سوم طرح تحول سلامت

مدیران گروه های مختلف آموزشی در نشست توجیهی کتاب ارزش گذاری نسبی خدمات سلامت شرکت کردند.

در این نشست که با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد ضمن تشریح کتاب ارزش گذاری در خصوص رفع مشکلات و تدوین راهکارهای اجرایی آن بحث و تبادل نظر شد.

مدیران گروه های آموزشی نیز آمادگی خود را برای اجرای فاز سوم طرح تحول سلامت اعلام کردند.

گفتنیست  اولین فاز این طرح مربوط به هزینه‌های بستری در بیمارستان‌های دولتی و رایگان شدن زایمان طبیعی است که بیمه شدگان شهری تا ده درصد و بیمه شدگان روستایی، عشایر و شهرهای زیر 20 هزار نفر تا 5 درصد هزینه درمان را پرداخت می‌کنند.

فاز دوم طرح نیز به تهیه داروها و تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران در بیمارستان های دولتی پرداخت و مقیم شدن متخصص در بیمارستان‌های دانشگاهی و حمایت از پزشکان مناطق محروم و بهبود ارائه خدمات درمانی در این مناطق از دیگر فازهای طرح تحول است که می بایست تا پایان سال اجرایی ‌شود.