اهتزاز پرچم «یا حسین» بر قله شیخ علی خان کوه پراو با ارتفاع 3400 متری از سطح دریا

برنامه بعدی صعود به کوه پراو می باشد.زمان حرکت بعد از اذان صبح روز جمعه تاریخ 23/08/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد. شرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.
تمرین سنگ نوردی ساعت 08:30 تاریخ پانزدهم آبان ساختمان هلال احمر(میدان کوهنورد)پارک کوهستان

اعلام وضعیت نامناسب جوی از طریق رسانه ها مانع فعا لیت گروه کوهنوردی دانشگاه نگردید .

اول وقت تاریخ 09/08/1393 داوطلبین گروه کوهنوردی از ساختمان شماره یک ستاد  بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای نجاری   با هدف به فتح قله شیخ علی خان (از مسیر جبهه جنوبی ) به سمت کارخانه سیمان غرب کیلومتر 9 جاده کرمانشاه حرکت نمودند.ادامه گزارش به روایت تصویر:

آقایان از سمت راست:پردلی -عبدی-داهیم-بهرامیان-خزایی

دور نمای کارخانه سیمان از بالای خاتون بان

قله خاتون بان

چشمه دوزه ری

دور نمای چشمه دوزری و دشت دوزه ری از خاتون بان

نمای صعود به قله از چشمه دوزه ری

دره غار یه شوه تا خسته نباشید اول

خسته نباشید اول

مسیر صعود تابستانه از مبدا خسته نباشید

دور نمای پناهگاه پراو

پناهگاه پراو

مسیر حرکت از پناهگاه تا قله شیخ علی خان

دور نمایی از قله شیخ علی خان

فتح قله در ساعت 11:00

یاحسین شهید

به لطف پروردگار گروه مذکور بدون مشکلی مسیر رفت را بازگشتند و در ساعت 15:30 سوار بر مینی بوس به ساختمان ستاد آمدند و برنامه ختم گردید.