کسب افتخاری دیگر از سوی محققین علوم پزشکی برای استان

عنوان مقاله های برتر همایش بین المللی بازتوانی قلب به محققان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رسید.

مقاله دو محقق کرمانشاهی عنوان مقاله برتر اولین همایش بین المللی بازتوانی قلبی را کسب کرد.دکتر مهدی نعلینی در این همایش با مقاله

Outpatient Cardiac Rehabilitation Use after Coronary Artery Bypass Surgery in The West of Iran و دکتر فاطمه رجعتی با مقاله Self-efficacy to improve quality of life in heart failure patients participating in cardiac rehabilitation در این همایش شرکت کردند که موفق به کسب عنوان مقاله برتر شدند و از سوی برگزار کنندگان مورد تقدیر قرار گرفتند.

اولین همایش بین المللی بازتوانی قلب از ۲۹ مهر تا اول آبان ماه ۱۳۹۳ توسط مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در محل سالن های همایش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد که با موضوع  بازتوانی قلبی توسط پژوهشکده قلب و عروق اصفهان برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این همایش رؤسا و معاونین و مسئولین دانشگاه، اعضای هیئت علمی، رؤسا و مدیران بیمارستانها، کارکنان و دانشجویان رشته های مختلف از شهرهای مختلف کشور و نیز اساتیدی از کشورهای هندوستان، لبنان و امارات  حضور یافتند .

طی ۳ روز برگزاری همایش ۸ پانل علمی، ۳ کارگاه و ۱۱ سخنرانی کلیدی توسط مدعوین داخلی و خارجی ارائه شد واز میان دویست و پنجاه مقاله ارسالی، بیش از ۹۰ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه گردید.

در این همایش که با همکاری موسساتی چون: International Council of Cardiovascular Prevention and Rehabilitation  ، World Heart Federation ،انجمن قلب ایران، انجمن بازتوانی قلبی عروقی و ریوی ایران، شبکه تحقیقات قلب و عروق ایران، فدراسیون قلب ایران، انجمن روانشناسی ایران و پژوهشکده قلب و عروق اصفهان برگزار شد دو مقاله به عنوان برتر انتخاب شدند که هردو مقاله از آن محققان کرمانشاهی بود.