مجوز پذیرش دستیار تخصصی ارتوپدی در دانشگاه صادر شد

کارشناسان وزارت بهداشت مهرماه سال جاری از امکانات دانشگاه برای راه اندازی این رشته بازدید کرده بودند.

طی مجوزی به امضای وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از این پس دستیار تخصصی در رشته ارتوپدی پذیرش می کند.

معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر با تبریک به دانشگاهیان استان دریافت مجوز در درشته تخصصی علوم تشریحی و ارتوپدی را به دنبال تلاش برای ارتقاء رشته های تخصصی در دانشگاه توسط ریاست دانشگاه و مجموعه آموزشی و اعضای هیأت علمی دانست.

دکتر سیاوش وزیری گفت: این مجوز به استناد رأی صادره در دویست و چهلمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی 8 آبان و به دنبال بازدید هیأتی از کارشناسان وزارت بهداشت در مهرماه سال جاری  و فراهم آمدن امکانات و مؤلفه های لازم در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صادر گردید.