برگ زرین دیگری بر کتاب ایثار در استان کرمانشاه افزوده شد.

پس از موافقت خانواده مرحوم رضایی برای اهدای عضو، پیکر وی به تهران انتقال یافت.

خانواده خانم نصرت رضایی با اهدای عضو موافقت کردند.

روابط عمومی دانشگاه با انتشار این خبر اعلام کرد: به دنبال بروز مشکل قلبی و تنفسی برای این بیمار 52 ساله در بیمارستان بستری شده و در روز سه شنبه بیستم آبانماه خانواده های محمدی و رضایی با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی رضایت دادند.

در روز بیست و یکم آبانماه جهت استفاده از پیکر خانم رضایی که دارای دو پسر و یک دختر می باشد ، برای انجام پیوند به بیمارستان امام خمینی (ره) منتقل شد و  سرانجام دیروز در سرپل ذهاب به خاک سپرده شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن تقدیر از این اقدام انسان دوستانه ای خانواده و پیگیری و همکاری بزرگان منطقه ، از خداوند بزرگ برای آن مرحوم  رحمت واسعه طلب می کند و ایثار بزرگ خانواده محترم محمدی و رضایی را ارج می نهد.

گفتنی است به دنبال تلاش خستگی ناپذیر همکاران دانشگاهی و روحیه بخشش  و نجات جان انسانهای نیازمند در فرهنگ مردم استان، تاکنون بستگان 4 نفر در  استان کرمانشاه با اهدای عضو موافقت کرده اند که دو مورد آن در یک ماه گذشته بوده است.