بازدید سر زده معاون فرهنگی، دانشجویی از خوابگاه طالقانی

دانشجویان تداوم ارائه خدمات رفاهی را خواستار شدند
معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه دیشب به صورت سرزده به بازدید از خوابگاه طالقانی پرداخت.
 به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی، دانشجویی  دکتر رضا علی بخشی به همراه مدیر فرهنگی، مدیر دانشجویی، رئیس اداره خوابگاه، رئیس اداره تربیت بدنی و همچنین مسئول واحد IT  در تاریخ بیست و چهارم آبان ماه بطور سرزده از خوابگاه طالقانی بازدید بعمل آوردند.

دکتر علی بخشی پس از بازدید از اماکن عمومی خوابگاه، با حضور جمعی از دانشجویان در نمازخانه خوابگاه مواجه شده و به دیدار و گفتگو با آنها پرداخت.

دانشجویان در این گفتگوی دوستانه ضمن تشکر از ارائه خدمات رفاهی و  راه اندازی اینترنت در کلیه طبقات  خوابگاه خواستار تداوم این امر شدند و نیز درباره مسائلی چون کیفیت غذا، سرویس های ایاب و ذهاب استفاده از کتابخانه مرکزی ( در ساعات غیر اداری ) و ... به بیان نظرات و خواسته های خود پرداختند.