سرپل ذهاب میزبان نخستین نشست هیات رییسه و برنامه ریزی دانشگاه در شهرستان ها + عکس

ریاست دانشگاه: از این پس اعضای هیات رییسه دانشگاه هر هفته در یکی از شهرستان ها حاضر شده و به بررسی مسایل و ظرفیت های منطقه می پردازند.

نخستین نشست هیات رئیسه و برنامه ریزی دانشگاه صبح روز سه شنبه بیست و هفتم آبان ماه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت سرپل ذهاب تشکیل شد.

در این نشست ریاست دانشگاه با اشاره به برگزاری این نشست در سرپل ذهاب گفت: از این پس هر هفته اعضای هیئت رئیسه و شورای برنامه ریزی در یک شهرستان حاضر شده و در خصوص امکانات، ظرفیت ها، کاستی و چالش های سلامت در منطقه به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.

دکتر حسین کریم  با تاکید بر داشتن برنامه و هدف از همکاران شبکه سرپل ذهاب خواست تا با تمام توان و بر اساس اهداف از پیش تعریف شده خود را وقف خدمت در عرصه سلامت کنند.

گفتنی است در این نشست علاوه بر اعضای هیئت رییسه دانشگاه، حیدری فر فرماندار شهرستان سرپل ذهاب نیز حضور داشت.