پردیس خودگردان آری یا خیر؟!

کرسی آزاد اندیشی دانشجویان برگزار شد

دانشجویان در یک نشست کرسی آزاد اندیشی در دو گروه موافق و منتقد به بحث پیرامون پردیس بین الملل به بحث نشستند.

سه شنبه بیست و هفتم آبانماه تعداد زیادی از دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه درسالن اجتماعات بوستان گردهم آمدند تا شاهد مناظره دو گرو باشند که پیرامون لزوم وجود پردیس خودگردان دانشگاه با یکدیگربه چالش پرداختند.

در این نشست که به همت معاونت دانشجویی  و فرهنگی و بسیج و در ادامه سلسله نشست های کرسی آزاد اندیشی برگزارشد، منتقدان شامل آقایان عبداله زاده- تقی پور- فلاح- توسلی و شایان و مدافعان آقایان ملکی، چنانی- احمدی فر در دو فاصله زمانی 25 دقیقه نظرات خود را مطرح نمودند در پایان داور کرسی ضمن به جمع بندی نظرات حضار وتشریح موضوع پرداخت.

گفتنی است این نشست به پیشنهاد خود دانشجویان برگزار شده بود و هر کدام از دانشجویان  می توانند به صورت مستقل یا گروهی موضوعاتی را جهت تبادل نظر در این قالب به مدیریت فرهنگی دانشگاه ارائه نمایند.

کرسی خود گردان 4
کرسی خود گردان 3