رییس بسیج جامعه پزشکی استان: بسیج ارزنده ترین یادگار امام(ره) است

همایش بزرگداشت هفته بسیج صبح روز یک شنبه دوم آبان ماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی برگزار شد.

در این نشست رییس بسیج جامعه پزشکی استان با تبریک هفته بسیج این هفته را سرشار از شور و شوق وصف ناشدنی برای پاسداشت بسیجیان عنوان کرد و گفت:بسیجی یک فرهنگ ،معرفت و رسم ارزشمندی است که از امام راحل به یادگار مانده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از تلاش های سرپرست دانشگاه اقدامات وی را در جهت توسعه دانشگاهی بسیجی دانست و از این اقدامات حمایت کرد.

دکتر محمد محسن حسین آبادی مسئول سازمان بسیج اساتید کرمانشاه نیز در این همایش گفت: همانگونه که امام راحل فرمودند اگر نوای دل انگیز تفکر بسیجی طنین انداز شود چشم طمع دشمن دور می شود.

وی بسیج را پشتوانه نظام اسلامی دانست و گفت: بسیجی بودن تنها عنصری است که حضرت امام به آن افتخار می کردند.

در پایان این همایش پیام سرپرست دانشگاه در خصوص هفته بسیج قرائت شد و به بسیجیان نمونه هدایایی تقدیم شد.