سومین شماره نشریه دریچه منتشر شد

سومین شماره نشریه خبری ،فرهنگی وعلمی روابط عمومی دانشگاه که درقطع روزنامه ای تهیه می شود،منتشرشد.

سومین نشریه خبری ،فرهنگی وعلمی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه منتشر شد.

دراین نشریه علاوه براخبار دانشگاه ،خبرهای درخصوص حوزه فرهنگ سازی سلامت ،مصاحبه ای با ریئس مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) نیز درج شده است.

دو خاطره از همکاران ،معرفی چهره های پژوهشگر،مقاله همکاران ،گزارش تصویری ،تبریک به همکاران از بخش های دیگر این شماره نشریه دریچه است.

گفتنی است تاکنون 85 شماره از دریچه در قطع ها وشیوه های مختلف چاپ شده واین سومین شماره ای است که به صورت ماهانه ودر قطع روزنامه ای به صورت تمام رنگی در تیراژ یک هزار عدد چاپ ودر اختیار همکارن در تمام حوزه های وابسته به دانشگاه در سراسر استان قرار می گیرد.