فرماندار گیلانغرب: تلاش مجموعه وزارت بهداشت برای خدمت رسانی به محرومان ستودنی است

سرپرست دانشگاه: شهرستان گیلانغرب در اولویت دریافت امکانات پزشکی و درمانی قرار دارد.

فرماندار گیلانغرب امروز در نشست هیئت رییسه و شورای سیاستگذاری دانشگاه با اشاره به برنامه های مختلف دولت یازدهم برای خدمت به محرومان، وزارت بهداشت را پرچمدار این شاخصه معرفی کرد و گفت: تلاش مجموعه کارکنان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه ستودنی است.

فلامرز اکبری با اشاره به افتتاح بیمارستان صحرایی در بخش سرمست این اقدام را نمونه ای از همت مسئولین برای رفع فقر ، محرومیت و بیماری از منطقه دانست و برای کلیه دست اندرکاران این طرح آرزوی موفقیت کرد.

فرماندار گیلانغرب در ادامه به مشکلات بخش بهداشت و درمان گیلانغرب پرداخت و گیلانغرب را شایسته توجه بیشتر مسئولین دانست.

دکتر پرویز صوفیوند سرپرست شبکه بهداشت گیلانغرب نیز با تشریح وضعیت امکانات و پرسنل شبکه خواستار راه اندازی مرکز درمان بستر در سرمست شد.

سرپرست دانشگاه نیز در این نشست که در شهرداری بخش سرمست برگزار شد با اشاره به اولویت شهرستان گیلانغرب برای دریافت امکانات گفت: مصممیم که امکانات بهداشتی و درمانی را به سمت مناطق کمتر توسعه یافته سوق دهیم.