بیمارستان صحرایی در سرمست افتتاح شد

بسیج جامعه پزشکی با همکاری دانشگاه و بهداری سپاه این بیمارستان را راه اندازی کرد.

بیمارستان صحرایی سرمست با 30 تخت پزشکی افتتاح شد.

در مراسم افتتاح این بیمارستان سرپرست دانشگاه و اعضای هیئت رییسه دانشگاه، فرماندهی ارشد سپاه در غرب کشور، فرمانده لشر سپاه نبی اکرم فرماندار گیلانغرب و جمع زیادی از بسیجیان حضور داشتند.

رییس بسیج جامعه پزشکی در این مراسم گفت:در این بیمارستان خدماتی شامل ویزیت پزشک متخصص در رشته های داخلی، جراحی عمومی، اطفال، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، سونوگرافی، رادیولو‍ژی، کلیه و مجاری ادرار،چشم،ارتوپدی، پوست،مغز و اعصاب ، اعصاب و روان، قلب و عروق، بیهوشی، عفونی،جراحی مغز و اعصاب، دندانپزشکی و نیز سه رشته وق تخصصی شامل گوارش، قلب و عروق و ریه به مردم ارایه می شود.

دکتر مسعود قلعه سفیدی گفت: این بیمارستان با همکاری تنگاتنگ دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداری سپاه برپا شده است و در حاشیه آن با برگزاری کارگاه هایی به آموزش بهداشت به مراجعه کنندگان می پردازند.

همچنین همکاران این طرح ضمن حضور در مدارس منطقه برای دانش آموزان نیز کارگاه های مختلفی چون اعتیاد و مشکلات آن ، بهداشت عمومی و ... برگزار می کنند و به شرکت کنندگژان نیز اقلام بهداشتی شامل صابون، شامپو خمیردندان و ... اهدا می شود.