کوهنوردان دانشگاه در دوره آموزش سنگ نوردی پیشرفته

تعدادی از اعضا گروه کوهنوردی دراواخرآبانماه سال جاری در کلاس آموزش سنگنوردی پیشرفته شرکت نمودند.

به دنبال شرکت در آموزش های مورد نیاز کوهنوردی ایمن ازجمله کارآموزیهای کوهپیمایی ،سنگ نوردی اولیه ، هواشناسی وبرف ‍، تعدادی از اعضا گروه کوهنوردی  دراواخرآبانماه سال جاری در کلاس آموزش سنگنوردی پیشرفته شرکت نمودند. طرح درس کلاس از سوی مدرسان اقایان محسن نیک روش وعلی اکبر مراد نژاد آموزش گردید. یادآور می شود دیدار با دوستان صخره نورد ،دوشنبه ها ساعت 14:00 پارک کوهستان -میدان کوهنورد -سرطاق و روزهای پنج شنبه در پارکینگ پارک کوهستان می باشدشرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان  شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند .

برنامه بعدی صعود به قله بیستون . زمان حرکت بعد از اذان صبح روز جمعه تاریخ 07/09/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد .