سرپرست دانشگاه: شهرستان گیلانغرب در برنامه ریزی های دانشگاه در اولویت قرار دارد

دکتر کریم: به دنبال

گزارشات رسیده نشان از پیشرفت شبکه بهداشت گیلانغرب دارد اما باید برای ارتقای بیشتر آن بکوشیم.

سرپرست دانشگاه با اظهار مطلب فوق گفت: مردم گیلانغرب حق زیادی بر گردن میهن انقلابی دارند اما کم توقع و قدردانند .

دکتر حسین کریم که در پایان نشست کاری 5 ساعته برای ارایه گزارش پایش کارشناسان معاونت های توسعه مدیریت و منابع، امور بهداشتی، امور درمان، غذا و دارو  در شبکه گیلانغرب سخن می گفت افزود: با تامین نیروهای متخصص برای شبکه برابر چارت سازمانی بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی  از مدیران سازمانی خواست تا با برنامه ریزی صحیح و تامین بلوک زایمانی مردم را به سمت زایمان طبیعی سوق دهند .

سرپرست دانشگاه همچنین در مورد دیگر مسایل شبکه گفت: اولین مجوز استخدامی دانشگاه در خصوص مناطق محروم است و تا این مناطق بی نیاز نگردد در مناطق برخوردارجذب نیرو نخواهیم داشت.

تامین داروساز و پاتولوژیست، احداث و تجهیز 3 پایگاه فوریت های پزشکی، حل مشکلات بخش سرمست، احداث مرکز درمان بستر، اجرای طرح روستای سالم و ... از جمله تصمیمات اتخاذ شده در جلسه بود.