حفظ آبروی افراد از خط مشی های اصلی حراست دانشگاه است

سرپرست حراست دانشگاه : به دنبال پرونده سازی و کارهای پلیسی در دانشگاه نیستیم.

حفظ آبروی افراد و راز داری از خط مشی های اساسی حراست دانشگاه است.

سرپرست حراست دانشگاه با اعلام این مطلب گفت: حراست دانشگاه تلاش می کند تا با اخلاق مداری و حفظ حرمت های اشخاص درجهت اهداف عالیه دانشگاه گام بردارد.

کامران مؤمنی فر افزود: دیدگاه ما در این مجموعه که خود را در کنار همکاران می دانیم اصلاحی است و به دنبال پرونده سازی و کارهای پلیسی در دانشگاه نیستیم.

وی حراست دانشگاه را حامی مدیران و کارکنان کارآمد و دلسوز توصیف کرد و گفت: انتظار ما همکاری همه جانبه و انتقال به موقع اخبار و اطلاعات همه واحدها و مراکز دانشگاهی به منظور پیشبرد امور و دستیابی به اهداف دانشگاه است.

وی همچنین درخصوص اجرای طرح تحول نظام سلامت که از اولویت های مهم وزارت بهداشت می باشد گفت: از همه همکاران می خواهیم تا برای اجرای این طرح و تلاش در جهت ایجاد رضایت عمومی مردم و خدمت رسانی شایسته تلاش کرده و این مدیریت را همگام خود به عنوان پشتیبان ببینند.