جلسه شورای دانشگاه برگزار شد

صبح امروز اعضای شورای دانشگاه گردهم آمدند تا درخصوص طرح ها و برنامه های گروه های مختلف آموزشی دانشگاه تصمیماتی اتخاذ کنند.

در این نشست دکتر کریم به نوپابودن رشته طب اورژانس اشاره کرد و گفت: امسال حداکثر تلاش خود را در راستای جذب دستیار طب اورژانس خواهیم کرد. وی با توجه به مشکلات پیش روی گروه های آموزشی از آنها  خواست که هر گروه  و بورد تخصصی نماینده ای برای تسهیل کارها و شرکت در جلسات داشته باشد.

در ادامه این جلسه دکتر صادقی مدیر گروه جراحی به پذیرش سالانه 7 نفر دستیار جراحی اشاره کرد و گفت: درحال حاضر 21 نفر دستیار جراحی مشغول آموزش هستند که در روز 4 اتاق عمل از مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) در اختیار گروه جراحی قرار دارد.

دکتر یگانه مدیر گروه طب اورژانس نیز در تأثیر حرف های رئیس دانشگاه به جدید بودن این رشته اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود نیرو در بحث طب اورژانس هر دانشجو بعد از فارغ التحصیلی موظف است حداقل یک ماه در اورژانس آموزش ببیند.