شورای روابط عمومی های استان با حضور استاندار کرمانشاه و معاونینش تشکیل جلسه داد

مشاور عالی استاندار کرمانشاه:امروز مردم در دورافتاده ترین روستاها قدردان وزارت بهداشت هستند.

جعفر همتی که در نشست کارشناسان و مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان کرمانشاه با استاندار و معاونین وی سخن می گفت به قدردانی مردم از نظام و مدیران و کارشناسان دلسوز آن اشاره کرد و گفت: وزارت بهداشت نمونه ای است از عملکرد مطلوب و نیز اطلاع رسانی گسترده که دوش به دوش هم توانسته اند رضایت مردم از نظام را در جای جای کشور به دنبال بیاورد.

جعفر همتی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی را نیز بعنوان یکی از ادارت روابط عمومی فعال در عرصه اطلاع رسانی نام برد و به تشکر از مجموعه فعالان عرصه دانشگاه برای ایجاد مقوله رضایت در میان مردم استان پرداخت.

گفتنی است در این جلسه کارشناسان و مدیران روابط عمومی ادارات استان بهمراه استاندار و معاونین وی گرد آمده بودند تا در خصوص مسایل پیش رو تصمیم گیری کنند.