انتصاب سرپرست سه شبکه و مدیر یک بیمارستان دانشگاه

سرپرست شبکه های کنگاور، جوانرود و صحنه و نیز مدیر بیمارستان امام علی (ع) معرفی شدند.

از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تعدادی از مدیران دانشگاهی منصوب شدند.

دکتر کریم طی ابلاغی دکتر شهرام روشنی نژاد را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگاور، دکتر پیمان پاکزاد را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه و دکتر ژیلا منوچهری را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جوانرود منصوب نمود.

سرپرست دانشگاه همچنین طی ابلاغی محمود فخری را به عنوان مدیر مرکز تحقیقاتی ، آموزشی و درمانی فلب و عروق امام عل (ع) انتخاب کرد.

گفتنیست دکتر روشنی نژاد پیشتر به عنوان سرپرست شبکه  بهداشت و درمان شهرستانهای سرپل ذهاب ، قصرشیرین و سنقر کلیایی، مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت اله طالقانی و مدیر نظارت بر درمان معاونت درمان فعالیت نموده اند. دکتر پاکزاد نیز به عنوان رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو و مدیر مرکز امام علی ( ع)و دکتر منوچهری به عنوان رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر و آقای فخری به عنوان مدیر کلینیک های ویژه دانشگاه فعالیت نموده اند.