بازدید استاندار از غرفه دانشگاه در نمایشگاه هفته پژوهش

مهندس رضایی: مدیران استان باید پیگیر انجام پروژه های نوآوران و علم پژوهان باشند.

نمایشگاه هفته پژوهش در پارک شاهد افتتاح شد.

در این نمایشگاه که پارک شاهد کرمانشاه افتتاح شد استاندار کرمانشاه نیز حضور یافت و از غرفه های مختلف بازدید کرد.

در غرفه دانشگاه که سرپرست و معاون تحقیقات نیزحضور داشتند مهندس رضایی بابادی گفت: بصورت جدی پیگیر انجام پروژه های محققان و نوآوران هستیم و تمام مدیران باید پیگیر انجام امور مربوط به پروژه های آنها باشند.

وی با ابراز رضایت از اختراع ها و دستاوردهای علمی انجام گرفته در حوزه پزشکی گفت مجموعه استانداری آماده انجام هرگونه کمکی در هر زمانی برای کسانی است که در زمینه نوآوری پروژه ای داشته باشند .

گفتنی است غرفه  دانشگاه با همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و مرکز رشد برگزار شده است 5 نشریه انگلیسی زبان و دو نشریه فارسی، 10کتاب منتشر شده در سال گذشته ، 13 اختراع پژوهشگران دانشگاهی، هفت فناوری تجاری شده و نیز پروژه هایی که اندیشمندان دانشگاهی در حال انجام آنها هستند به نمایش گذارده شده است.