تقدیر معاونت توسعه از حسابداران دانشگاه به مناسبت روز حسابداری

تقدیر معاونت توسعه  از حسابداران دانشگاه به مناسبت روز حسابداری
دکتر ابراهیم شکیبا: از تلاش های تک تک عزیزان به ویژه در پیاده سازی برنامه های مالی ابلاغی وزارت متبوع در کمترین زمان ممکن تقدیر و سپاسگزاری نمایم.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه در پیامی از حسابداران تقدیر کرد.

دکتر ابراهیم شکیبا در این پیام آورده است:

همکاران گرامی امور مالی و حسابداری

سیستم های پویای اداری عناصر تعریف شده و ساختار کارایی دارد که هر عنصری در آن به مثابه یک منبع تأثیر گذار می تواند با به کارگیری توان و تجربه ، خلاقیت و کوشندگی خود در مجموعه اثر بخش و نقش آفرین باشد.

در این میان حسابداران و متصدیان امور مالی به عنوان شاهرگ های تغذیه کننده و پشتیبان ، با دقت نظر، پاکدستی و  جدیت  ؛ اعضای  امین  و مورد  وثوق  مجموعه بوده  و با برنامه ریزی ، نظارت و پایش مستمر منابع   و هزینه کردها سیستم را زنده و پیش رونده نگاه می دارند.

روز حسابدار  فرصت معتنمی است  تا  اینجانب  با تبریک  این  روز   به  همه  همکاران حسابدار  و   کارگزاران    مالی دانشگاه از زحمات  و تلاش های تک تک عزیزان  به  ویژه  در  پیاده سازی  برنامه های  مالی ابلاغی وزارت متبوع در کمترین زمان ممکن تقدیر و سپاسگزاری نمایم.

سلامتی و توفیق روز افزونتان را از خداوند منان خواستارم.