دکتر ابراهیم شکیبا بعنوان رییس و بالاترین مقام تصمیم گیری در زمینه نقل و انتقال نیروی انسانی دانشگاه منصوب شد

سرپرست دانشگاه هدف از تفویض اختیارات خود به معاون توسعه دانشگاه را تسریع و تسهیل امور مربوطه اعلام کرده است.

دکتر ابراهیم شکیبا به عنوان رییس و بالاترین مقام تصمیم گیری در زمینه نقل و انتقال و ماموریت بین موسسات علوم پزشکی و سایر دستگاه ها در کمیسیون نقل و انتقال دانشگاه منصوب شد.

دکتر حسین کریم در این ابلاغیه ای که صادر شده آورده است: این امر برای رعایت اصول و ضوابط امور نقل و انتقال کارکنان و تسریع و تسهیل امور مرتبط با این امر صادر شده است.

گفتنی است دکتر شکیبا هم اکنون بعنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انجام وظیفه می کند.