فرماندار ثلاث: تسریع در احداث بیمارستان 32 تختخوابی اصلی ترین مطالبه مردم ثلاث است

رستگار یوسفی فرماندار ثلاث باباجانی در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه که در 93/9/25 در این شهرستان برگزار شد گفت: طرح تحول نظام سلامت با رفع دغدغه مردم در عرصه درمان توانسته است خدمات بسیار خوبی به مردم به ویژه مردم محروم از جمله منطقه مرزی ثلاث باباجانی ارائه نماید.

فرماندار ثلاث باباجانی با اعلام این مطلب افزود: شهرستان ثلاث شهرستان نوپا و مولود انقلاب است و با وجود انجام کارهای بسیار خوب نیازمندخدمات بیشتری برای توسعه همه جانبه است .
رستگار یوسفی احداث ساختمان اداری با توجه به اختصاص  زمین برای آن ، پست قرنطینه  مرز شیخ صالح و احداث مرکز فوریت های پزشکی در مسیر جوانرود به شیخ صالح را از جمله نیازمندی های سلامت شهرستان ذکر کرد.

یوسفی تسریع در احداث ساختمان بیمارستان 32 تختخوابی شهرستان را اصلی ترین نیاز و مطالبه شهرستان عنوان کرد و گفت: با راه اندازی این بیمارستان معضلات و مشکلات درمانی مردم به طور کامل مرتفع می شود.