هفت هزار دوز واکسن آنفلوانزای نوع آ به استان کرمانشاه تعلق گرفت

هفت هزار دوز واکسن آنفلوانزای نوع آ به استان کرمانشاه تعلق گرفت
کرمانشاه - مدیر گروه بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هفت هزار دوز واکسن آنفلوانزای نوع آ جهت تزریق برای گروه های پرخطر به استان کرمانشاه تعلق گرفت.
دکتر ناهید خادمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اسامی گروه های پرخطر از سوی وزارت بهداشت ، درمان و اموزش پزشکی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه به مراکز درمانی شهرستانهای استان اعلام شده که اسامی این گروه ها را در اختیار دانشگاه قرار دهند افزود: کارکنان مراکز بهداشتی درمانی از جمله افرادی هستند که در اولویت واکسینه شدن قرار دارند و افراد دیگر نیز فراخوان خواهند شد.
وی همچنین اظهار داشت: این واکسن ها به صورت رایگان تزریق خواهد شد و هیچ مبلغی از این افراد جهت تزریق گرفته نخواهد شد.