توصیه برای حضور در مراسم سوگواری : گروه‌های در معرض خطر از حضور در مجامع اجتناب کنند

توصیه‌های بهداشتی برای حضور در مراسم عزاداری ماه محرم
دکتر مردانی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزای نوع A در ایام عزاداری ماه محرم اعلام کرد: «گروه‌های در معرض خطر از حضور در مجامع اجتناب کنند.»

به گزارش سلامتیران دکتر مسعود مردانی، عضو کمیته ملی آنفلوآنزا ضمن اعلام این مطلب افزود: «خانم‌های باردار، بیماران دارای بیماری‌های زمینه‌ای و بیماران قلبی ریوی مزمن جزو گروه‌های پرخطر محسوب می‌شوند و باید از حضور در تجمعات و مراسمی که خطر ابتلا به آنفلوآنزا در آن وجود دارد خودداری کنند.» دکتر مردانی همچنین به مبتلایان به آنفلوآنزا توصیه کرد برای جلوگیری از انتقال بیماری اکیدا از شرکت در این مکان‌ها اجتناب کنند.» وی با اشاره به نحوه انتقال آنفلوآنزا به دو شکل مستقیم و غیرمستقیم گفت: «در انتقال مستقیم که از راه قطرات تنفسی است مهم‌ترین توصیه رعایت فاصله ایمنی از افراد مبتلا یعنی حداقل 180 سانتی‌متر است. دکتر مردانی مهم‌ترین راه پیشگیری از آنفلوآنزا به شکل غیرمستقیم که از طریق تماس با اشیای آلوده است، شستشوی مکرر دست‌ها با آب و صابون دانست و افزود: «از ابتدای شروع پاندمی آنفلوآنزای نوع A مهم‌ترین توصیه برای جلوگیری از انتقال ویروس شستشوی مکرر دست‌ها بوده است.» وی در پایان از مسوولان برپایی تکایا و دست‌اندرکاران مراسم عزاداری در این ایام خواست تا نسبت به فراهم کردن تجهیزات تهویه‌ها در این اماکن اقدام کنند.