تقدیر دکتر نوری زاد از مجموعه فرمانداری کرمانشاه

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تلاش فرماندار و کارکنان فرمانداری کرمانشاه برای توجه به امر سلامت تقدیر کرد.

«

دکتر نوری زاد در این پیام آورده است :بدینوسیله برخود لازم می دانم از همکاری موثر و چشمگیر جنابعالی و همکاران ارجمندتان در سرعت بخشیدن به مداخلات در مواقع بحران و شرایط اضطراری ،  همچنین تلاش در راستای تحقق اهداف نظام سلامت و ارتقای شاخص های بهداشتی و نیز جلب همکاری سایر دستگاه های اداری شهرستان در مبارزه و کاهش عوامل تهدید کننده و مخاطره آمیز سلامت شهروندان و روستائیان گرامی صمیمانه تقدیر و سپاسگزاری نمایم.

لذا با امیدواری به  استمرار این روند مطلوب همکاری ، از خداوند متعال تعالی ، تایید و توفیق شما و همکاران دلسوز مجموعه فرمانداری را خواستارم.