هم اندیشی بزرگان دانشگاه برای انتخاب زمین بیمارستان 540 تختخوابی

به منظور بررسی گزینه های پیشنهادی جهت احداث بیمارستان 540 تختخوابی نشست شورای سیاست گذاری دانشگاه با حضور اعضاء در سالن اجتماعات بوستان برگزار گردید.

دستور کار این نشست بررسی زمین های پیشنهادی بود که پس از ماه ها بررسی در نظر گرفته شده بود و پیش تر توسط گروهی از کارشناسان و اعضای هیأت رئیسه در بازدید میدانی مورد بررسی قرار گرفته بود.

در این نشست اعضاء از جنبه های گوناگون از جمله بافت جمعیتی ، دسترسی ، نبود کانونهای آلاینده در جوار زمین ، امکان توسعه ، تقسیم تخت های بیمارستانی در مناطق ، پدافند غیر عامل و ... این زمین ها را مورد نقد و تحلیل قرار دادند.

درپایان پس از سه ساعت گفتگو سه گزینه به رییس دانشگاه پیشنهاد گردید تا به ترتیب اولویت جهت احداث بیمارستان پیگیری گردد.

گفتنی است احداث بیمارستان 540 تختخوابی باید پیش از پایان سال با اعتبار در نظر گرفته شده  آغاز گردد.