از پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر شد

در جشن با شکوهی که پنجشنبه شب یازدهم دیماه در سالن گل نرگس برگزار شد از پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر شد

در این مراسم  که با حضور پژوهشگران و خانواده آنان برگزارگردید استاندار کرمانشاه طی سخنان کوتاهی به پژوهشگران تبریک گفت .

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با تشریح موفقیت های این حوزه از  برنامه دانشگاه برای ارتقاء در حوزه پژوهش سخن گفت و پس از برنامه های متنوع با حضور استاندار ریاست دانشگاه و معاونان از پژوهشگران در حوزه مختلف تقدیر شد.

در بخش پژوهشگران عضو هیات علمی آقایان دکتر فرهاد احمدی ،دکتر منصور رضایی و دکتر محسن شهلایی عناوین اول تا سوم را به دست آوردند و علاوه بر آنان از سی و هشت پژوهشگر دیگر این حوزه تقدیر شد.

در بخش فناوری از دو شرکت فرآورده ای زیستی رازی فرا طب ،ایران طب نوآفرین و دکتر رضا  تحویلیان و مهندس علی رضا سالکی تقدیر شد.

در این جشن همچنین از بیست و نه تن از اعضای هیات علمی به عنوان پژوهشگر قابل تقدیر شناخته شده و از میان پژوهشگران غیر هیات علمی دکتر محمد محبوبی ، محمد احمدیان ، سید رامین قاسمی و هفت تن دیگر تقدیر شد و نیز پژوهشگران برتر از میان دانشجویان و گروه آزاد ،داوران برتر و دانشجویان داروسازی که در سمینار دانشجویی رتبه دوم را کسب نموده بودند ،سپاسگزار شد.