امام جمعه کرمانشاه: حوزه و دانشگاه اتاق فکر کشور هستند

امام جمعه کرمانشاه: حوزه و دانشگاه اتاق فکر کشور هستند
کرمانشاه - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: حوزه و دانشگاه مغزهای متفکر جامعه و اتاق فکر کشور هستند که باید همواره با یکدیگر همسو باشند.
به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله مصطفی علما روز یکشنبه در نشستی که با عنوان " وحدت حوزه و دانشگاه " در شهرستان سنقر برگزار شد، افزود: چه قبل و چه بعد از انقلاب بزرگان دین و علم همواره درصدد برقراری ارتباط میان حوزه و دانشگاه بودند، بطوریکه بزرگانی همچون شهید بهشتی جهت نیل به این مهم در سالهای قبل از انقلاب، مدرسه دین و دانشگاه را در قم تاسیس کرد که شروعی تازه برای ارتباط حوزه با موسسات علمی و آموزشی کشور بود.
وی ادامه داد: علم به تنهایی فاقد قدرت است و زمانی که با دین عجین شود به قدرتی نامتناهی تبدیل خواهد شد.
آیت الله علما افزود: همانطور که می بینیم ایران قبل از انقلاب که در آن زمان علم و دین با هم همسو نشده بودند، به پایگاهی برای مستشارهای بیگانه تبدیل شده بود که حتی مسوولان بزرگ کشور نیز اراده ای از خود نداشتند.
وی ادامه داد: اما پس از انقلاب که علم و دین دست به دست هم دادند، کشور را به یک ابرقدرت در منطقه تبدیل کردند.
وی با اشاره به تلاش 30 ساله دشمنان انقلاب جهت ضربه زدن به نظام تصریح کرد: اکنون وظیفه علما و روحانیون کشور است که با حضور در دانشگاهها به بیداری دانشجویان کمک کنند.
۱ دی ۱۳۸۸ ۰۹:۰۴