حال وهوای محرم در جلسه این هفته هیئت رئیسه

جلسه اداری هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، این هفته در سالن اجتماعات شهدای دانشجو معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید .
حال وهوای محرم در جلسه این هفته هیئت رئیسه

در ابتدای این جلسه که دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه و معاونین و روسای دانشکده ها حضور داشتند ،مداح اهل بیت گوشه ای از جانفشانی ابا عبدا... الحسین و یارانشان در صحرای کربلا را در اذهان تداعی کرد و حاضران را تحت تاثیر قرار داد . شایان ذکر است در بدو  ورود به ساختمان شماره دو طبق برنامه هر ساله دهه اول محرم با پخش نذوراتی که با هزینه پرسنل تهیه شده بود از مسئولان دانشگاه پذیرایی به عمل آمد .

در ادامه جلسه مسئولین دانشگاه ضمن ارائه گزارش عملکرد حوزه های کاری خود درباره افق های فراوری دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند .

۱۳۸۸/۱۰/۰۱