ریاست دانشگاه : برای افزایش تعداد دانشکده ها تلاش می کنیم

رییس دانشگاه در جلسه ای که پانزدهم دی ماه بمنظور بررسی مسایل و چالش های معاونت آموزشی برگزار شد پس از استماع سخنان مسئولین معاونت آموزشی دانشگاه  گفت: در پروژه ها ، اولویت با توسعه دانشکده ها است و تعداد دانشکده ها  باید افزایش پیدا کند: از جمله دانشکده های فناوری های نوین ، علوم تغذیه وصنایع غذایی و توانبخشی باید ایجاد و راه اندازی شوند .

دکتر کریم همچنین خواستار افزایش ارتباط معاونت آموزشی با دانشگاه های رازی و دانشگاه آزاد شد و افزود :باید ارتباطات درون استانی و برون استانی قوی شود تا به یک وضعیت روبه رشد برسیم.

وی همچنین درخصوص ارتقاء گروه های تخصصی ، فوق تخصصی و phD  بود گفت:امسال در نظر داریم که رشته های تخصصی چشم و طب اورژانس راه بیفتد اما برای دانشکده ها باید  راه اندازی مقاطع PhD در اولویت باشد.

ریاست دانشگاه افزود: باید آزمایشگاه  های آموزشی و پژوهشی جامع در دانشکده ها راه اندازی شود و دانشکده  های همجوار از یک آزمایشگاه مجهز استفاده کنند.

وی درپایان گفت: بیمارستانها که تبدیل به مراکز درمانی شده اند باید به مراکز آموزشی درمانی برگردند