نماینده مجلس : اقدامات دانشگاه علوم پزشکی دراین چند ماه بی سابقه بوده است

اقدامات انجام شده توسط دکتر کریم و تیم همراه وی در استان در طول چندماه گذشته ، بی سابقه بوده است.

نماینده مردم صحنه ، هرسین و کنگاور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات انجام شده دربخش بهداشت و درمان که در نشست بررسی مشکلات شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه سخن می گفت ، افزود: میزان رضایتمندی مردم نسبت به این خدمات بسیار افزایش پیدا کرده و ما این را در مراجعه موکلان و مردم مشاهده می کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین وحید احمدی با خبره و دلسوز خواندن مدیریت مجموعه دانشگاه ضمن تشریح پاره ای از مشکلات و نیازمندی های شهرستان صحنه استقرار فیلد پزشکی جامعه نگر، استقرار مدیریت بحران شرق استان در شهرستان ، افزایش ظرفیت خدمات  با توجه به اینکه شهرستان یک قطب گردشگری است  ، توسعه زیرساخت الکترونیکی ، توسعه مراکز بهداشتی و درمانی و اصلاح چارت نیروهای فوریتهای پزشکی و احداث پایگاه فوریت هارا از نیازمندی های شهرستان در حوزه بهداشت و درمان دانست.

وی همچنین از همراهی نمایندگان استان برای پیشبرد برنامه های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در استان خبر داد.

۱۶ دی ۱۳۹۳ ۱۰:۱۳