نشت هیات رییسه دانشگاه در شهرستان صحنه برای مردم خوب این شهرستان پربار بود.

نشت هیات رییسه دانشگاه در شهرستان صحنه برای مردم خوب این شهرستان  پربار بود.

دکتر پاکزاد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه طی گفتگویی اعلام داشت: نشت هیات رییسه دانشگاه در شهرستان صحنه برای مردم خوب این شهرستان جلسه ای پربار بودو  این نشست سوای تمام منافع اداری و تکنیکی که در بر داشت، نشانی از وفاق و همدلی بود و ما خوشحالیم که بعنوان متولیان درمان و سلامت ، توانستیم حکمت را نیز به مجموعه خودمان بیافزایم.

دکتر پاکزاد گفت در نشست روز گذشته نه تنها دست اندرکاران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان حضوری فعال داشتند، بلکه ما برای اولین بار شاهد همکاری و همدلی مردمی برای برگزاری این نشست بودیم و حضور پر رنگ معتمدین و بزرگان شهرستان ، شوراس اسلامی شهرستان و اصحاب فرهنگ و رسانه و قشرهای مختلف مردم صحنه نیز همیار ما برای برگزاری یک همایش همدلی و وفاق بود.

وی افزود: خوشحالیم که توانستیم یک انگیزش منطقه ای را ایجاد کنیم و مطالبات کلان و زیربنایی را در این نشست درخواست نمائیم و در این راستا وحدت کلمه و رویه بین ما، نماینده محترم مردم صحنه، فرماندار ، شورای شهر و معتمدان شهر باعث شد که بتوانیم موضوع تاسیس دانشکده علوم و فنون نوین ، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، استقرار مدیریت بحران شرق استان در صحنه و بسیاری از موارد دیگر تنها گوشه ای از ثمرات همدلی بین مردم و مسئولین است.

وی مراتب تشکر و قدر دانی مردم صحنه را از دکتر حسین کریم ریاست دانشگاه اعلام نمود.

گزارش تصویری خبر را اینجا ببینید