معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه و تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه از بیمارستان فارابی بازدید کردند.

صبح روز پنجشنبه بیست و پنجم دیماه مهندس آزرمی معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه ،قبادی مدیرکل امور اجتماعی استانداری ، جعفری ، زرافشانی و شه پرست اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه از بیمارستان فارابی بازدیدکردند.

درنشستی که در آغاز این بازدید برپا شد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با تشریح وضعیت گذشته بیمارستان فارابی وضعیت ساختمان و تاسیسات قبلی بیمارستان را اسف بار توصیف کرد و گفت : بیماران روان ازجمله مظلوم ترین و نیازمند ترین بیماران  هستند ودانشگاه برای اصلاح وضعیت بیمارستانبه طور جدی وارد کار شده است.

دکتر حسین کریم فعالیت های صورت گرفته در چندماه گذشته در این بیمارستان را بسیار مطلوب توصیف کرد و از پایان یافتن طرح های ارتقای بیمارستان در ماه های آعازین سال آینده خبر داد و گفت : ما بیمارستان فارابی را به عنوان یک الگوی بیمارستانی و زیبایی شهری در می آوریم به گونه ای که با اجرای این طرح های گسترشی ضمن انگ زدایی از مرکز آن را حتی به صورت یک مجتمع زیبا برای ارایه برخی خدمات شهری به مردم معرفی کنیم.

این هیات همچنین از بخش های مختلف بیمارستان بازدید کردند.