بیمارستان های کرمانشاه در آستانه تحولات بزرگ

با تخصیص اعتباری مناسب بیمارستان های کرمانشاه به صورت شایسته ای بازسازی، تجهیز و متحول خواهند شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: تخت های ICU بیمارستان فارابی با تخصیص اعتباری معادل 7میلیارد ریال از 12 عدد به 20 عدد افزایش می یابند و در این بیمارستان یک اتاق عمل عمومی مناسب ایجاد و نیز بخش های بازتوانی،فیزیوتراپی و کاردرمانی و تشخیصی در این بیمارستان توسعه و تجهیز خواهد شد.

دکتر حسین کریم از راه اندازی کلینیک ویژه این بیمارستان در رشته های مختلف برای پوشش بیماران اعصاب و روان خبر داد و گفت:این کلینیک با اعتبار 4میلیارد ریال به زودی مهیا و آماده ارایه خدمت به منطقه می شود.

وی همچنین از اعتباری بالغ بر 27میلیارد ریال برای توسعه مرکز آموزشی درمانی معتضدی و نیز راه اندازی کلینیک ویژه این مرکز خبر داد و گفت: کلینیک مرکز معتضدی باید به مرکز زنان و زایمان و  نیز بیماری های مرتبط تبدیل شود.

رییس دانشگاه همچنین از تخصیص 9 میلیارد ریال برای پروژه اورژانس و اتاق عمل بیمارستان طالقانی خبر داد و گفت: مرکز امام خمینی نیز با اعتبارات فوق العاده ای که در نظر گرفته شده است متحول خواهد شد.