دکتر کریم: همدلی ، تعامل و گفتگو مشکلات را از سر راهمان بر می دارد

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزاری محفل ضیافت در شهرستان ها را راهی برای ایجاد صمیمیت و همدلی توصیف کرد.

دکتر حسین کریم که در جمع مدیران، مسئولان و پزشکان شهرستان جوانرود سخن می گفت تاکید کرد: مهمترین عامل موفقیت برای هر مجموعه ای  همدلی، همگرایی و فعالیت تیمی است.

وی با تشریح جایگاه پشتکار و روحیه جهادی گفت: برای برون رفت از مسایل موجود باید تیم ورکینگ شکل بگیرد اما متاسفانه هنوز فرهنگ کار تیمی و تعامل و گفتگو جای خود را در جامعه چندان باز نکرده است.

ریاست دانشگاه حضور خود در جمع مسئولان و پزشکان جوانرود را فرصتی مغتنم دانست و گفت : همیشه از مصاحبت با مردم خوشنام و صبور این منطقه لذت برده ام.

دکتر کریم  همچنین از تلاش های دکتر ژیلا منوچهری تقدیر کرد و وی را نمونه مدیری لایق و دلسوز در مجموعه دانشگاه دانست.

گفتنیست در این نشست صمیمی که هفتم بهمن ماه برگزار شد معاونان درمان، دارو و غذا و بهداشتی دانشگاه نیز حضور داشتند.