دکتر کریم : کلینیک امام رضا (ع) بزرگترین کلینیک کشور خواهد شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی در تاریخ هشتم بهمن ماه سالجاری جلسه طرح تحول سلامت در سالن جلسات معاونت بهداشتی با حضور جناب آقای دکتر کریم ریاست دانشگاه و دکتر علیرضا احمدی معاونت بهداشتی و دکتر شتابی معاونت درمان و رؤسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و مدیران واحدهای مرکز بهداشت استان برگزار گردید.

در این نشست ابتدا دکتر احمدی در خصوص لزوم برپایی ویدئو کنفرانس جهت برگزاری اینگونه جلسات  وکاستن از شرکت حضوری مدیران راعنوان نمودند و یادآور شدنداین جلسه اولین جلسه Monitoring FSH مانیتورینگ می باشد.

در ادامه مهندس اردلان معاون اجرایی با ارائه گزارش ها و جداول مختلف به بررسی نقاط ضعف و قوت هر شهرستان پرداختند و ا سپس اولویت های برنامه های هر شهرستان را بیان کردند.

وی در ادامه یادآور شد استارت برنامه سلامت الکترونیک از اول اسفند ماه زده می شود به صورت Off line در روستاها و شهرهای زیر 50 هزار نفر انجام خواهد شد و تا پایان اسفند نیز این برنامه خاتمه می یابد و همه مراکز بهداشتی درمانی برای اجرای برنامه بایستی مجهز به  سیستم رایانه باشند .

سپس خانم جمشیدپور مدیر گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشتی با ارائه جدول نهایی پایش ستاد شهرستان های استان  براساس چک لیست  FSH Monitoring  به تفکیک برنامه های این گروه  در دی ماه 93 پرداختند.

در این نشست  دکتر کریم ضمن تشکر از تمامی کسانی که دراین برنامه شرکت کردند یادآور شد برنامه FSHMonitoring  دیدگاه مثبتی به مدیران می دهد.

ریاست دانشگاه همچنین به اهمیت بحث حاشیه نشین اشاره و تاکید کردند در ظرف یکی دو ماه آینده انقلابی در سطح کلینیک های دانشگاه علوم پزشکی  خواهیم داشت و کلینیک ها را سامان دهی  میکنیم .

وی در خاتمه گفت در سال آینده کلینیکهای  فارابی ، امام خمینی ،  امامرضا(ع) و معتضدی را خواهیم داشت که کلینیک امام رضا (ع) بزرگترین کلینیک کشور خواهد بود.